SYKES Norge

Vi leverer kundeservice i verdensklasse som øker både kundetilfredshet og lønnsomhet. Det er dette vi kaller smart kundeservice.

Les Mer
Home

Er Din Bedrift Forberedt På Uventede Distraksjoner?

Kontinuitet Med Work At Home

Få bedrifter var forberedt på COVID-19 – situasjonen som vi nå befinner oss i. Hvordan sikrer du at din kundeservice fortsetter å levere fantastiske kundeopplevelser?

Les Mer

Hva Er SYKES?

SYKES er et multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på å tilby fleksible, outsourcing-løsninger innen kundeservice av høy kvalitet, med vekt på innkommende kundeservice og teknisk support.

61,000+

Anställda

40+

Språk

23+

Länder

44+

Års erfarenhet

Hvorfor SYKES?

Vi er et av de ledende selskapene i verden innen outsourcing av kundeservice og teknisk support. Slik klarer vi det:

Effektiv kundebehandling

Effektiv kundebehandling

I Norge har vi kundeservicesenter i Bergen. Vi er fleksible og vår erfaring lar oss levere kostnadseffektive løsninger skreddersydd din virksomhet.

Akselerer Transformasjon

Akselerer Transformasjon

Med moderne teknologi hjelper vi våre partnere med å være foran konkurrentene; fra Chat bots til selvbetjeningsløsninger. Ta steget inn i morgendagens kundeservice med våre digitale løsninger.

Kundeservice av høy kvalitet

Kundeservice av høy kvalitet

Med over 40 års erfaring og 61.000 ansatte over hele verden, er vi en trygg partner når det gjelder å levere business process outsourcing, kundeservice og teknisk support i verdensklasse.

Global Rekkevidde, Lokale Talenter

En global partner som snakker ditt lokale språk

SYKES leverer eksepsjonell kundeservice og kostnadseffektive BPO-tjenester (business process outsorcing) til flere kjente, globale selskaper. Vår styrke ligger i vår evne til å overføre vår internasjonale erfaring og innovative kunnskap gjennom våre lokale spesialister. Vi skaper kundeopplevelser som tiltrekker, konverterer og beholder kunder. Ved våre åtte sentre i Norden og to sentre på Kypros tilbyr vi kundekontaktløsninger gjennom alle kanaler, tilpasset det nordiske markedet.

Les Mer

Samarbeid med SYKES og øk produktiviteten, forbedre kundetilfredsheten og akselerer din digitale transformasjon.

Kontakt Oss

Våre tjenester og løsninger

SYKES Norge tilbyr et bredt spekter av BPO-tjenester (Business Process Outsourcing). Salg, kundeservice og teknisk support. Enten det er via telefon, e-post, sosiale medier eller chat; våre multi-funksjonelle kundebehandlingsløsninger skaper merverdi i hvert trinn i kundereisen. Vi tar hånd om dine kunder ved alle kontaktpunkter, uansett hvilken type tjeneste du trenger.

Home

Kundeserviceløsninger

Kundeservice, teknisk support og salg; vårt kundesenter leverer eksepsjonell kundeservice via alle kanaler. Vi øker verdien og lojaliteten til dine produkter og tjenester gjennom hele verdikjeden, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Les Mer
Home

Digital Transformasjon

Fra digital markedsføring til selvbetjente løsninger, skaper våre kundeserviceerfaringer vekstmuligheter gjennom effektivt engasjement med kundene dine. Våre digitale løsninger bruker avansert teknologi for å styrke alle ledd i kundens reise.

Les Mer
Home

Leveringsmodeller

Vår leveringsplattform gjør det mulig for våre agenter å kommunisere med kundene dine hvor som helst, alt i tråd med dine retningslinjer og ønsker. Velg eller kombiner blant våre tradisjonelle løsninger på et kundesenter for ekstra sikkerhet, SYKES Hjemmekontor for fleksibilitet eller Automatisering av prosesser for å øke effektiviteten.

Les Mer

Spar opp til 65% av kundesupportkostnadene.

Kontakt Oss

Hvordan Kan Vi Hjelpe Deg Å Vokse

Ta reda på hur vi kan bidra till din tillväxt genom kostnadseffektiv BPO och exceptionell kundservice.

Kontakt Oss